Help mee als bedrijf

Word Zakenvriend van KWF

Zakenvrienden van KWF investeren maandelijks in een zelfgekozen onderzoeksthema, zoals darmkanker of immunotherapie. Zo dragen ze bij aan het terugdringen van kanker én geven ze een gevoel van steun aan patiënten in hun directe omgeving.

Fiscale voordelen

Je zakelijke donaties aan KWF kun je aftrekken bij de belasting, als ze aan een aantal voorwaarden voldoen.

Meer voor bedrijven

Mensen op kantoor

Projectpartner van een onderzoek

Word projectpartner van een baanbrekend onderzoek. Je bent direct betrokken bij dat wetenschappelijke onderzoek, samen met bedrijven die er ook in investeren.

Hallmark en KWF

Structurele samenwerking

Jouw bedrijf kan zich langdurig inzetten voor kankerbestrijding. Bijvoorbeeld door je te verbinden aan een voorlichtingscampagne, zoals kankerpreventie.

Vrouw op kantoor met collega's

Salarisdonatie

Bij ons salarisdonatieprogramma wordt de gift bepaald door donatie van een (klein) deel van het nettoloon, uren of verlofdagen.

Twee jongeren winnen een prijs

Sponsor een prijs

Bij onze KWF Loterij worden alle prijzen gesponsord. Wil jij ook een leuke prijs beschikbaar stellen? Neem contact op met Saskia.

collecterende collegas

Collecteren met collega's

Geef je met  collega's op voor de KWF-collecteweek! Samen ga je een avondje langs de deuren, in de buurt van jullie bedrijf. De KWF-collecteweek is altijd in de 1e week van september.

Mensen slaan handen ineen

Kom met je bedrijf in actie

Doe mee aan een evenement of start met collega's een actie waarmee je geld ophaalt voor KWF.

Gebruik het actielogo

Met het actielogo laat je zien dat je KWF steunt. Wil je het ontvangen? Mail naar [email protected]. Ook met vragen kun je hier terecht.

Contact

Heb je een vraag over bijdragen als bedrijf? Neem contact met ons op via 0900 - 202 00 41 (gebruikelijke belkosten), ma-vrij tussen 09.00 en 17.00 uur. Of per e-mail: [email protected]