Nederland staat op tegen kanker

11.136 nieuwe donateurs

Tijdens de live tv-show op 25 augustus zijn we samen opgestaan tegen kanker. Met patiënten die hun verhaal deelden, met onderzoekers die het belang van donateurs lieten zien, met bijzondere optredens, indrukwekkende standbeelden en indringende oproepen. Én met maar liefst 11.136 nieuwe donateurs! 

Alleen samen maken wij het verschil. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de zorg voor kankerpatiënten en onderzoek naar kanker altijd doorgaan. Voor iedereen die nu of  in de toekomst met kanker te maken krijgt. 

Bedankt Nederland!

Help ook mee

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. De kans is groot dat ook jij iemand kent. Help mensen met kanker en geef voor kankeronderzoek.

Spaarvarken

Besteding

De opbrengst van de tv-show besteden we aan onze missie: minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zo veel is om voor te leven.

Bekijk de mooiste momenten uit Nederland staat op tegen kanker

De presentatie van de tv-show in het Spoorwegmuseum was in handen van Frits Sissing. (ex)Patiënten en naasten stonden op met hun persoonlijke verhaal. Samen met mensen in het hele land stonden de familie Kluivert en Edwin Spee in het menselijk lint.

Speciaal voor de show Stef Bos, Lucas Hamming en Friday maakten het prachtige nummer ‘Er is nog zo veel’. Douwe Bob, Danny Vera en Edsilia Rombley traden op. Wendy van Dijk en Janny van der Heijden schitterden als levend standbeeld.
En in het deskundigenpanel vertelden onderzoekers over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek en het belang van donateurs voor hun werk.

Douwe Bob speelt When the road is rough

Another goodbye van Danny Vera

Speciaal voor Nederland staat op tegen kanker maakten Stef Bos, Lucas Hamming, Friday en Wouter Hardy het nummer 'Er is nog zoveel'.